berpatah² kata

salam n hallo...
thanks pada yg mai melawat..
harap u'olz dapat tinggalkan link..senang i nak jengok u'olz blk...
pada those yg tak dak link... letak nama kat 'name/URL'.. and just kosongkan bahagian URL..
tengkiu, süße!

Tuesday, October 19, 2010

i am back..

Salam dan Hallo...

ladies and gentlemen.. i am back to life and my routine..
ok...ok.... semangat! semangat!
a millionsss of story mory morning glory to tell...
also... a lotss of gossip which uolz will want to know about...

internet baru masuk...tp tak brapa nak stabil.. n i type entry ni sambil berdiri depan lemari sbb laptop kena dok melekat kat modem...
canggih giler WLAN jermeng..huhuu...

n i br berkesempatan hapdet sket2 pasal kengkawan2 tru fesbuk...
pada those yg dah bertunang n kawen... tahniah...semoga bahgia ke akhir hayat...
pada kawan2 yg br nak dapat n dah dapat baby.. tahniah.. semoga bertambah hamba Allah di bumi ni..
pada yg br dapat ujian dalam hidup...i doakan Allah permudahkan segalanya...
n pada yg dah kembali ke Rahmatullah... takziah pada family.. semoga arwah ditempatkan bersama orang2 yg beriman..

pada perindu2 blog ni...
doakan i n family sumer sihat...so that i akan tegak berdiri meng'update' blog yg ntah smp bila WLAN ni akan ok...

takat ni jer dulu entry come back i...
semoga i larat nak berdiri lagi esok...huhuuu....

nota kaki : kami skg menjadi warga Raunheim...

2 comments:

..:: WiRdA ::.. said...

balik mesia menjadi senyap..lama ke balik wei?

:cahya schatz: said...

wirda : aku blk sebulan..tak sempat la nak jumpa sapa2 or dating ngan sapa2..tup2 ja dah blk sini...huh..