berpatah² kata

salam n hallo...
thanks pada yg mai melawat..
harap u'olz dapat tinggalkan link..senang i nak jengok u'olz blk...
pada those yg tak dak link... letak nama kat 'name/URL'.. and just kosongkan bahagian URL..
tengkiu, süße!

Saturday, September 4, 2010

Selamat Hari Raya 2010

Salam dan Hallo...

lg brapa hari jer nak beramal dalam bulan posa...
ada berita baik n ada berita buruk..
nnt i cerita...



apapon...

Selamat Hari Raya..
Maaf Zahir dan Batin...
Halalkan Semua Salah dan Silap..
Semoga Ramadhan dan Aidilfitri kalini lebih bermakna...



utk tatapan peminat2 liya out there...


eyh....salah uniform pulak..




*mode ramadhan*

7 comments:

Neny said...

gambar first nampak matang gitu..tetiba mcm dah besar lagi beberapa bulan!

Gambar 2nd: sebijik muka mama!

Selamat hari raya sayang2 ku semua...maaf zahir batin, x sabar nak tunggu korang balik sini!!!!

AdziAdi said...

wahh dah besar dah liya.. so comel! harap2 dia okay dgn cuaca msia skrg yg agak panas... :)

sempena syawal yg bakal menjelang aku pun nak wish selamat hari raya, maaf zahir dan batin... weeeheee!!!

Baitul SMR said...

Salam Aidilfitri dari kami juga :)

NaNa said...

selamat hari raya cak...maaf zahir batin yek

fylla said...

Selamat Hari rAYA Liza n Matt n Liya..:) Best beraya kt mesia? hehe...sajek bg k nenny jeles.. :p

CatlinaFly said...

dah terima FM..TQ dear!mmmuuaaahhh to liya!Selamat hari raya aidilfitri , maaf zahir dan batin..

Emma Manson said...

Liza, Emma here. Aku ada bagi msg kat fb kau... pasal medela swing. Hehe. Still jual lagi tak? Kalau aku nak beli, brapa RM and penghantaran macam mana eh.