utk pemesan2 fridge magnet...

Salam dan Hallo...

order² uolz tu.. tunggu i sampai malaysia br i pos ok..? tak lojik la kalau uolz nak i pos dari sini kan...?
kang dah jd sama ngan u beli fridge magnet kat klcc....huhuuu...

jz i tak tau selamat ka tak utk pos benatang tuh...
or...
bebaloi ke nak anta fridge magnet  guna pos laju or pos express...

ouh....
mungkin akan jd berbaloi kalau uolz order lapanbelas bijik...
hehhehee...


note :
serius nih..i beli n jual tak der untung.... n i beli suma kat satu kedai yg sama... i pon tak tau itu rega termurah or not...
so plez jgn banding2 ngan org lain yg mmg jual fridge magnet.. tengkiu...

♥ n peace...

Comments

CatlinaFly said…
kalau setakat sebijik dua, sesuai pos ekspress kot..kalau 18 bijik, kena poslaju lah :)

eh kg cahya kat mana?mcm dah bgtau dulu tapi akak lupa...kelantan ke?
:cahya schatz: said…
kak catlina : org bukit mertajam la... :)
pos express bukan lg mahal dari pos laju ka...?
pos express yg kotak kunin kan...?
CikTie said…
cik...u tau kan, puan catlina ni sapa? makcik si amir la...favorite student u tu dulu. utk catlina...cahya ni adik saya...cikgu si amir...
Am said…
ok jek... nnt am tanya auntie yg suka fm jugak kalo2 dia nk tmbh order jugak :D
..:: WiRdA ::.. said…
wei apa lg benda aneh kat sana yg hg bleh bawakan untuk aku? aku nk sumthing for my IRfan bedroom.. ada jumpa wooden alphabet tak?
CatlinaFly said…
eh tak..pos ekspress yg dlm sampul tu :)..baru rm3...muat lah kalau 2 fridge magnet..janji tak beih 100g..tapi kalau berat sikit, kena poslaju lah..eh akak nak byr ni...leh tak awk bg no akaun kat sini

catlina7@yahoo.com

poslaju biasanye budget dlm RM6 :) atas pengalaman akak lah..

my sisi ultramama kat penang gak :)
:cahya schatz: said…
kak am : sorry...order dah ditotop...kena tunggu i blk sini bulan 9 pulak...br buleh bukak order blk.... :)

wirda : sorry..mcmn buleh tak terbaca msg ko nih...
ada...plg murah aku jumpa sebijik rm1.50 tu la...roger...

kak catlina : ooo...betoi2... br ingat kalau pos express tu ada sampul...dok ingat yg kotak saja...hehhe...
liza kenal family ultramama... dua2 org anak murid bonda liza...
n anak depa dua2 org anak murid kakak liza... :)
CatlinaFly said…
oh ha ah...hhehe lupe lak nama cahye yang betoi ni liza..:)
CatlinaFly said…
bonda liza?sapa tu?mak cahya?cahya akak tunggu awk email akak utk akak byr ni tau
sHeLaBeSh said…
salam, sis, bile2 balik malaysia lagi nak kirim FM ek. Tenkiu..
boleh pos daftar sis. rm2.20. kalo berat lebih dr 50g xsilap tambah setem less than rm1. tp brg dpt 4-5hari bkerja. pos laju murah kalon x guna karung. pos gitu je.. kalo flat baik guna express..kalo tebal brgnye takut die return blk....

ni email sy
noor_shela@yahoo.com

Popular posts from this blog

Mee udon sup

review : katil baby

Giveaway 14/003