berpatah² kata

salam n hallo...
thanks pada yg mai melawat..
harap u'olz dapat tinggalkan link..senang i nak jengok u'olz blk...
pada those yg tak dak link... letak nama kat 'name/URL'.. and just kosongkan bahagian URL..
tengkiu, süße!

Wednesday, August 4, 2010

untuk kesekian kalinya...
















encik suami lupa lg janji dia utk belikan i sewing machine....

*tak tau nak berperasaan apa*

5 comments:

mama said...

alahai... apa yg nak berperasaan ni... banyak lagi benda yg lebih penting dari sebiji mesin jahit tu... nak kalu meh sini laa tolong jahit baju raya, mesin i ada dalam store...

:cahya schatz: said...

ishk...ada mesin mahai²...simpan dlm stor...
sila la pos ke sini...

mama said...

macam mana u tau mahai :) ... i kan cita2 nak buka kilang baju nanti, tu beli mesin jahit siap2.. kira ni baru ada dua.. esok2 tambah la lagi ... ;~

:cahya schatz: said...

mama : hahhahaa...nak tersedak i baca u nak bukak kedai jahit...
errr...betoi ka u reti menjahit...?

mama said...

eh.. tak semestinya i reti jahit kalau i nak buka kilang baju :D