Fridge magnet Germany....tulong pilih sat ....

Salam dan Hallo...

pada sesaper yg pernah order or terorder fridge magnet dari i...
sila pilih fridge magnet berikut mengikut kesukaan anda...
rega adalah RM 14... tak termasuk pos n tak der untung...
tp kalau anda baik hati... sila la tambah tips sbb tiket train pi frankfurt pon dah 14€.... ngeeee~~

FM 01 - bangunan kat römer, frankfurt..

FM 02 - peta germany ngan tanda negeri2 dia...

FM 03 - gambar frankfurt waktu mlm ngan gambar few tmpt besh kat frankfurt..

FM 04 - plat keta germany (kalau nak yg tulih 'Deutschland' - RM 16)

FM 05 - utk bingkai gambar..

kalau ada yg nak magnet yg sama pon tak pa...tak dak masalah... i buleh pi cari lg..
tp sila konpemkan before 20hb ni pukul doblas malam waktu mesia....
timaseh...


akhir kata...
kalau nak beli 18 bijik pon buleh....still i tak untung jugak.... :D

Comments

CatlinaFly said…
salam..cahya!thanks!akak nak order yang fm 02 dan 03.

let me know the price + pos, tapi akak byr gaji(after 25th @ 26th) nanti buleh?hihi

cahya pos dari kampung kat mesia kan?

my email:catlina7@yahoo.com
eton said…
liza,nak poskad jermang bule tak? pastu nk order gak FM 04 tu
:cahya schatz: said…
am "am nk pesan FM 01,02,05...nt bgtau la ekk sumernya baper..."
Am said…
hehe...nasib baik cahya paste kat sini... tgk xde jawapan pun kat box tuh hehe...tq2..
:cahya schatz: said…
pada semua : roger n out..

eton : aku belikan ko poskad gambar 360° frankfurt k...?
kalau tak salah aku sekeping 3€ kot..
eton said…
tak kisah la poskad ape pn,janji cun..nak dua keping ar..fridge magnet tu nak FM04,nak dua..satu lg yg tulih Deutschland..ni email aku:hazma82@gmail.com
faizah said…
liza.. nk pesan yg no 2... ye.. tq...
chak, nk pesan carikkan softoy utk mardhiah boleh?
eton said…
liza,hang balik bila? nnt raye aku balik kampung..address nk pos FM tu KL..
:cahya schatz: said…
okies..suma i dah beli...

eton : tak kisah nak pos kemana pon..sbb rega kat semenanjung,pi mana pon sama rega..
eton said…
aku pnye tu ko pos biase da la xya pos laju pun xpe..eh bile nk msuk duit ni? nnt email detail eh

Popular posts from this blog

Mee udon sup

review : katil baby

Giveaway 14/003