berpatah² kata

salam n hallo...
thanks pada yg mai melawat..
harap u'olz dapat tinggalkan link..senang i nak jengok u'olz blk...
pada those yg tak dak link... letak nama kat 'name/URL'.. and just kosongkan bahagian URL..
tengkiu, süße!

Tuesday, July 13, 2010

sebab fesbuk...putus kawan....?

Salam dan Hallo...

awak... kenapa awak tak mau jd kawan saya lg...?
kalau awak tak suka saya... kenapa awak menerjah blog saya...?
ok la... itu bermakna awak masih nak tau pasal saya...
tp kenapa awak delete saya dari frenlist fesbuk awak...?
kat ym pon awak invi kat saya...saya tauuu....
awak tak perlukan saya jd kawan awak lg...? sbb awak dah ramai kawan...?

ouh...
awak tak suka tgk album gambar saya yg penuh ngan gambar anak saya...?
sila faham... family saya kat mesia tak pernah tgk anak saya lg... fesbuk adalah the only way utk depa tengok anak saya...
at least, even depa tak dapat tgk anak saya membesar depan depa... depa buleh la tgk gambar kat fesbuk...
kalau awak mengharapkan saya hapdet gmbr baju or beg yg saya pakai.... n event yg saya pegi... saya mintak maaf sbb saya hanya pakai brand biasa2 dan saya banyak habiskan masa dok dalam rumah saja...

or...
awak tak mau kawan ngan saya sbb game fesbuk saya slalu terupdate ker...?
kenapa awak tak bgtau awak tak suka...? kalau awak berterus terang... mesti saya akan pastikan awak tak dapat hapdet2 itu...
saya skg ni pon main game2 tu suma sbb melayan anak2 buah saya.... 
lebih baik saya jaga hati n happykan hati anak2 buah saya dari saya jaga hati awak tp at last, awak delete saya dari frenlist awak...

or at least...awak bgtau la saya sebabnya...
mungkin awak salah paham.... or mungkin saya salah paham....


tapikan..
sebenarnya...tak der la terjejas pon hidup saya bila saya tau awak tak mau kawan ngan saya...
saya terperasan pon sebab kawan saya suruh tengok gambar anak awak kat fesbuk.... tp dah tak der link rupanya...
ok...fine...
semoga awak happy slalu....
:)

9 comments:

Anonymous said...

aku ada kena mengena ke cak...?

rubaizah said...

alahai.... x pe.. aku ada.. aku x delete ko...

kak zie said...

salam ni ngape ngan mama liya ni...hehehe...takpe ramai lagi nak kwn hehe... kak zie add liza dlm facebook boleh ke... peluk cium utk liya dari ibu Qaseh mmmuuuaaahhhh

Adrina Adi said...

oh, abaikan orang2 mcm tuh. dia jeles kot dgn kebahagiaan yg liza ada. walhal, apa salahnya kita sebagai kawan2 pun tumpang happy. ntah la, lain orang lain pemikirannya.


err.. bukan zizi kan? hehe...

:cahya schatz: said...

anonymous : ishk...ni ano yg mana pulak nih...?
buleh tulong tuleh nama.. kang i block ano kang... (ugut serius nih...jeng³..)

rubaizah : ngee~~~ (sengih lebaq²).. tengkiu fren...

kak zie : buleh..add la.. :) buleh tgk muka liya hari2...hehhee...
liya pon buleh tgk muka qaseh...

kak ad : betoi2... lain padang lain belalang.. lain org..lain err... apa eyh..?
(adooiii fail peribahasa!)

kalau zizi pon nak delete i dari frenlist.. i tutup la akaun fesbuk ngan blog i.. sob...sob...sob...sssrrrreeettt!(seh hinguih)

eton ex-smtk said...

haha lawak la plak..xpe liza aku tak delete pn ko dlm list aku.. aku slalu lepak kt blog ko ni tau tak..sonok plak bace,tp arini baru nk komen..haha,pape pn take care yah dok sne..

:cahya schatz: said...

eton: ishk hang ni... aku serius..hang rasa lawak pulak...

papon..memandangkan hang slalu masuk blog aku...tak jd marah..kkekeke...

hang pun taking caring k..

Jalak Lenteng said...

alamak..terase lak aku. baru je wat frenlist housekeeping..tapi mama liya masih 'on' ngan saya di fesbuk..hik2

:cahya schatz: said...

jalak : jd cool blk kalau cemtu...