tertengok nuffnang...

Salam dan Hallo...

harini keadaan liya mcm tenang... main pon sorang2...
actually hari2 pon dia rilek ja... dgn syarat mama dok depan mata.. tp harini extra tenang.. dia main toys dia smbl 'mengulat' ke hulu ke hilir... ukur luas ruang tamu kot... :P

i ingat nak start menjahit...tp dok tunggu tetamu nak mai.. aunty tu tak konpem nak mai pukul brapa... even nak mai ka tak pon tak tentu lg...

i dok melangut depan laptop... td layan fesbuk... layan game ngan anak2... kalau i delete game2 i... nnt depa tak dak neighbour pulak.. tak leh dah depa nak tlg boh baja... tlg cuci tank... kekekeee...

klik punya klik... termasuk nuffnang...
harini ada 86 pelawat setakat pukul 1528.... buleh tahan gak... tp sorang pon tak komen or say hai... tak pa...mau rilek.. jemput2 la mai lawat lg... lg baguih kalau tlg klik iklan2 nuffang tuh...bila i kaya... nak buat rumah utk anak2 yg nak kena buang kat tong sampah or toilet bowl.... i ngan liya nak tlg jaga..

tp kan...
td masa i dok godey2 nuffang... i tergelak besar seround.. liya pon terkejut... tp lepas tu dia join sengih... jd cool blk...hehheee...
ada org guna keyword 'membuang tahi telinga' utk cari blog i... hihihiii...
layankan ajer la...

Comments

MaryamJamilah said…
korek tahi telinga? hohohoh..
entry mane yang dier masuk tu?
Misshy Innz said…
akak pong gile komen mcm kite gak ke ?
hehe xD
:cahya schatz: said…
maryamjamilah : sedapnyer nama anda...buleh buat modal utk anak next...eyh..takleh...terkuar template..
i pon tak sure entry mana dia masuk..semoga dia jumpa apa yg dicarik...kekkee...

l n n z : err..tak..tak..i tak gila komen..tp i tau ramai silent reader dari kawan2 i...

Popular posts from this blog

Mee udon sup

Giveaway 14/003

nasi arab - pes yemeni mendhi PROMO