OPS clear...

Salam dan Hallo...

skg ni...operasi meng'clear'kan rumah dah smp ke dapur..
walaupun bahagian2 lain tak abih kemas lg...tp tetap nak continue ngan misi kemas dapur jugak..

hari weekend, mmg i khaskan utk aktiviti lain... kemas rumah adalah tidak termasuk dlm tentatif... sbb tlg la kasik chance i sedut udara lain dari udara dlm rumah...
takat kuar jalan2 beli barang kat pekan pon dah cukup dihargai... apatah lg kalau encik suami bawak jamu mata kat frankfurt...oooh sungguh gembira...

tp 2,3 hari ni sejuk skit.. namun tidaklah sampai kena pakai jaket...
summer mmg memeluhkan ketiak... malah memeluhkan tong sampah yg juga menjadi tmpt persenyawaan ulat2...
eeuuuwwww....
tolongla... i ni mmg kerap camping dulu... tp tak der pulak task kena buang sampah yg berulat...
lalu, sekali lg..jasa baik encik suami yg budiman diperlukan...
masa ni la skill2 menggoda diperlukan... walaupun encik suami nmpk rilek saja buang sampah yg berulat.. namun terselit jugak muka ketat dan kelat... jd lepas buang sampah tu... apa saja dia mintak haruslah ditunaikan....

kini,
liya dah makin berani buat aksi2 yg marabahya... tak perlulah i cerita kat sini apa aksi2 dia... takut disalah tone kan pembacaannya...

eeehheemm..eehhheeem... awat ayat i macam buku cerita lagenda..??

mungkin efek dari baca blog org sebelum type entry nih... senang sgt i terpengaruh..huh...




aiseymen...nak cerita apa ntah td...
dok chat ngan family...gossip2 sket...dah lupa apa nak type kat blog...huhuuu...
tak pa la...next time smbg...
chiow....

Comments

CikTie said…
laaa.... mana gossipnya? tgh dok concentrate baca ni tiba2 abis dah...! liya... cepat kasi cerita kat mama....

Popular posts from this blog

Mee udon sup

review : katil baby

Giveaway 14/003