ok set n go

Salam dan Hallo...

i ingatkan...
i nak buat ruang wishlist... supaya i ada aim dlm hidup dan memudahkan org bagi hadiah kat i...
itu yg first...
yg kedua... i akan bukak i punya blog masak2 utk tontonan umum... tp mungkin i akan hapdet 2,3minggu sekali... wakaka.... tak per kot... sbb 2,3org ramai yg dok soh publickan... i tak sampai hati nak keciwakan hati peminat2 i... so... i akan publickan..tp korang kena promise jgn soh2 i hapdet2 slalu k..
pastu...i akan launch blog kedai i jugak.. supaya senang korang2 nak tgk pam2 medela ngan barang NUK... :)
tp i bgtau siap2 la... sapa2 yg nak beli byk2 then jual kat mesia... i alu2kan contact i... i akan tulong supply...

waaahhh...banyak nyer cita2 i....
padahal smlm pinjam sewing machine achik.... kena buat jadual waktu la cemni...

Comments

Popular posts from this blog

Mee udon sup

review : katil baby

Giveaway 14/003