berpatah² kata

salam n hallo...
thanks pada yg mai melawat..
harap u'olz dapat tinggalkan link..senang i nak jengok u'olz blk...
pada those yg tak dak link... letak nama kat 'name/URL'.. and just kosongkan bahagian URL..
tengkiu, süße!

Monday, May 31, 2010

ok set n go

Salam dan Hallo...

i ingatkan...
i nak buat ruang wishlist... supaya i ada aim dlm hidup dan memudahkan org bagi hadiah kat i...
itu yg first...
yg kedua... i akan bukak i punya blog masak2 utk tontonan umum... tp mungkin i akan hapdet 2,3minggu sekali... wakaka.... tak per kot... sbb 2,3org ramai yg dok soh publickan... i tak sampai hati nak keciwakan hati peminat2 i... so... i akan publickan..tp korang kena promise jgn soh2 i hapdet2 slalu k..
pastu...i akan launch blog kedai i jugak.. supaya senang korang2 nak tgk pam2 medela ngan barang NUK... :)
tp i bgtau siap2 la... sapa2 yg nak beli byk2 then jual kat mesia... i alu2kan contact i... i akan tulong supply...

waaahhh...banyak nyer cita2 i....
padahal smlm pinjam sewing machine achik.... kena buat jadual waktu la cemni...

No comments: