liya dah 7 bulan dan bolat..

Salam dan Hallo...

kejap ja masa jalan... liya dah 7 bulan dah.. sikit masa gi uban pon penuh la kat kepala i.. hurm...
*rindu kat bonda*

tak tau nak cerita apa padahal byk cerita nak cerita...
la ni panaih sgt.. otak tengah menggelegak..tu yg susah nak menuturkan kata2 indah utk titipan kalian..
esok mungkin ada idea nak cerita sbb esok dijangka hujan... suhu pon akan turun sket...

smlm....bwk liya jalan2.... first time bawak liya keluar utk tujuan 'jalan-jalan'..
liya naik cable car....panjat bukit...tp mama ngan papa yg pancit.. liya rilek sbb dok dlm stroller.. tak pon dlm baby carrier..
tak pa...tu hadiah besday liya yg ke 7 bulan... :D
tp yg kelakarnya...liya dah separuh bogel dah dgn suhu 24°c.... mcmn nak blk mesia nih....? huhuuuu...

mula² mcm ni...

sampai suku jalan....dah jadi mcm nih...

kekkee...dah la 1st time pakai body sleeveless...yekshi u... habih nampak otot bolat2..


mama ♥ papa ♥ liya

Comments

rubaizah said…
panas ekk sana.. mesia pun panas gak skang.... amirul ni kekadang pakai pampers je...
:cahya schatz: said…
tuh la...aku pon dah start survey2 baju seksi utk si liya.. br suhu 24°c dah naik ruam...adoi la...
b a r | n e said…
comelnya baby :)

Popular posts from this blog

Mee udon sup

review : katil baby

Giveaway 14/003