hadiah dan hadiah dan hadiah²...

Salam dan Hallo...

hari tu kan hari ibu @ muttertag....
encik suami balik kerja ajak kuar... kengkonon nak beli barang la... lg few minutes kedai nak tutup... encik suami ajak masuk kedai beg... ngeh3...
dalam tak nak tak nak tuh... gue angkut gak satu... walaupun tak brapa staiii di mata org lain (maybe..)
tp bg i cukup stai.... sbb liya tulong pilih kaler....
kesimpulan :: liya mmg staiii....!


brand...PRADA..


perggghhhh...tak nak kalah menipu... ampon k...bukan prada...
i pilih yg bekenan di mata dan di hati i jer... kalau nak tgk beg hebat2 n brand2... jgn cari kat blog i... celah mana pon tak jumpa...
tapi...
kalau nak cari barang dapur stai2...haa...mungkin ADA kat entry ni....kekkekeee...


encik suami kata...ni hadiah muttertag gak...i pulak anggap bukan hadiah muttertag..tp hadiah sbb i dah glemer kat tv...
tgk link ni... cyberjaya-tv
mmg la konpem tak der muka i celah mana pon...tp dgr betoi2..ada nama nick i...
thanks to kak nor sbb tlg bgtau pasal rancangan tv tuh... n sekaligus bg i peluang perasan ala2 chef diva utk 24jam yg seterusnya... i boh resepi dlm trymasak tu masa web tu mula2 bukak..masa tu...member pon ada tak smp 15 org kot... load 2,3 resepi...i pregnant...pastu stop masak.. smp skg i tak load dah...
tak per... tunggu liya besar sket gi... kot2 i blh aktif merekacipta resepi campak2 lagi....huhuuuu...

ahad lepas ada pesta asparagus kat pekan@stadt... kedai pon ada yg bukak...
kat jerman...kalau ahad...senyap sunyi... suma kedai tutup..rumah org pon sunyi jer...
so...jalan2 sket ahad lepas... bwk liya jamu mata... hirup udara segar...
skali... TERjumpa dan TERbeli hadiah father's day utk papa...

beli ngan rega 1/3 dari rega asal...





eh..eh...spek mama pon rosak la... (dan2 rosak...)

hamik kau...dapat mata lalat sebijik...

Comments

Ajzie said…
Prada ok lagi Cahaya.. jgn porah da udah ler.. heheheheheh..

cantik bag kaler putih...

Popular posts from this blog

Mee udon sup

review : katil baby

Giveaway 14/003