Contest ~ cahya schatz

Salam dan Hallo...

Dengan limpah kurnia-Nya... dengan ini i merasmikan 1st contest i...



cara²nyer....

1. Jadi follower cahya-schatz.blogspot

2. Letak banner contest kat entry dan side bar...link ke entry ni...

3. Tinggalkan link u'ol kat bhgn comment entry ni..(bukan di shoutbox)... tak ketinggalan link referral u'ol..

4. Benda yg u'ol kena buat...
buat satu entry menggunakan 5 tajuk entry i...
ikut suka u'ol la nak sambung2 jadik lagu ke... nak buat karangan 5 perenggan ker... nak wat sajak ker...
asalkan menepati syarat contest...okies...?
n utk senangkan i n pengadil2 i nak check... i mintak u'ol highlight tajuk2 entry i yg u'ol guna...

contoh :

seekor virus yg depression bernekad.. 'saya mahu rajin ' tetapi...tp at last kawan2nya tidak menyokongnya dari segala segi..


Tarikh tutup : 24 jun 2010 pukul doblas waktu jermeng...

3 pemenang dgn entry yg best dan sorang referral terbanyak akan di pilih...

hadiahnyer..

sebijik pouch handphone sponsor dari butikriben.
tak dilupakan sorang pemenang misteri.. yg akan mendapat hadiah misteri import dari jermeng... :D

P/S : blogger dari mana2 pelusuk dunia pon buleh join... :)

utk yg tak der blog...buleh tinggalkan hasil karya kat bhgn komen... pastu tinggalkan email skali...
kalau agak2 email tu secret...sila email ke nch_2311@yahoo.com
tengkiu... :)

Comments

Anonymous said…
salam cahya..
orang xde blog xleh join ke..?
syarat dah tukar ek? rasanya kelmarin syarat lain...
:cahya schatz: said…
ha ah..dah tukar syarat..
ni ala2 nak giveaway jer sbnrnya...
mmm..ok..i dah tambah info utk sapa2 yg tak der blog tp nak join.. :)
tengkiu..

Popular posts from this blog

Mee udon sup

review : katil baby

Giveaway 14/003