plez...plez...plez...

Salam dan Hallo...

ok.
i dah sedikit fedup..

barang sesiapa yg nak add i kat fesbuk... mintak ler letak gambar yg jelas sket...
tak kesah la nak letak gmbr anak sepupu ker... gmbr mata saja ker...gmbr lutut saja ker...
but at least...dlm byk2 folder gambar tu..letak la gmbr sendiri seketoi...

kalau rasa tak nak diri dikenali... tak yah add i k...

i pon tak der la terer sangat nak hapal suma nama kawan2...musuh2...senior2...junior2... kosmet2.. hosmet2.. n rommet2 sekalian..
kalau tak tinjau mutual fren... mungkin i tak dapat clue siapa gerangan yg add i...

before this...i add jugak walaupun i tak sure siapa tuan empunya akaun...
tp skg ni...i kena lebih berhati2...
dlm akaun i penuh gambar anak i...
kang ada yg jeles..pi bomoh2 gmbr anak i kang...
ishk!

tak nak la pikir negatif2...
but plez la...
haaa...
or... add...then anta msg kat i...
'liza....ni aku nih....cik joyah..kawan masa kat mrsm...'

konpem i tak add...sbb u salah org..
i tak pernah masuk mrsm....
hahahhahahhaaa...
ok.tak lawak.

itu contoh saja.

utk pengkomen2 kat blog...
utk masa skg..
i tak kesah sgt lg ngan 'anonymous'...
tp nnt... kalau i dah start tak suka...
siap!
i tutup blog.

Comments

Ajzie said…
huhuhu.. kelakar la awak nih cahaya..

kalau tak suka dan tak kenal tak yah add la.. Dlm list friend FB kak azi ada 53nama yg sedang menanti ku accept for friends. muhahahahahahaha... Kejam kan I.. hehehehe
:cahya schatz: said…
masalahnya kak ajzie...
dah reject request...tp org itu dok add2 lg...
tgk mutual fren..mmg la ada link..tp kat akaun org tu sendiri...tak dak gmbr...menci taww...
mama said…
alaaa cik.. apsal tak tanya ASL jer ...
ekeyz said…
betul2..sekarang ni dorg men add jek.pastu yang lagi tak tau malu, gi kutuk2 gamba kite...hahaha...dorg ni takde keje kot...

sudah ade 45 orang dalam list confirm frens tu...lagi baik tak add dari add org tak kenal...

cahaya, ignore kan jek..
kalau die add lagi byk2 kali,biar kan jek dalam list tu...
:cahya schatz: said…
mama : dah buat dah pendekatan tu pon...tak jalan...

ekeyz : mula2 biar jugak...tp jd mcm rimas pulak..kang depa kata belagak puler...

Popular posts from this blog

Mee udon sup

Giveaway 14/003

nasi arab - pes yemeni mendhi PROMO