berpatah² kata

salam n hallo...
thanks pada yg mai melawat..
harap u'olz dapat tinggalkan link..senang i nak jengok u'olz blk...
pada those yg tak dak link... letak nama kat 'name/URL'.. and just kosongkan bahagian URL..
tengkiu, süße!

Friday, April 2, 2010

plan A

Salam dan Hallo...

nak tanya la kan...
kata lah...
i nak buat contest or giveaway...
u all nak barang dari german ka....nak barang dari butik riben cik tie...?

kalau u olz nak barang dari jerman...apakah...?
cuba bg contoh sket...
nak barang mainan baby...? or barang2 kegunaan harian utk baby...?
or... fridge magnet germany....?

kalau dari butik cik tie...
u olz nak apa...?
i terpikir nak hadiahkan hairband...
tapi..kalau utk baby boy...?


kita tunggu kata survey.... :)

8 comments:

Adrina Adi said...

nak mainan baby... :)

Anonymous said...

nak barang dari jerman... :D

CatlinaFly said...

nak fridge magnet germany!nak! nak! nak!..btw, kalau cahya balik mesia, balik kg kat ne eh?katalah hadiahnye bukan fridge magent,ingat nak kirim gak fridge magnet tu..:)..kalau ade balik mesia lah..nak pos dari germany mesti mahal..huhu

:cahya schatz: said...

kak ad : akan dipertimbangkan...kot2 la si amir nak join contest aunty n then menang...takkan nak amek hadiah hairband kan...

anonymous : kalau nak hadiah kena bgtau nama la kawan...

kak cat : org nak blk raya tahun nih... :) insya Allah...
okies..nnt org letak few contoh k...

rubaizah said...

mainan baby !!!! for amirul!!

CIK NANA said...

nak toys!!!!!!!!!!!!!!!

CatlinaFly said...

kg kelate ko?kat mane?(rs mcm cahya org sane hehehe) ke cahya ade ghoyak, sy hok lupe..

:cahya schatz: said...

rubaizah : mirul nak aper..?

cik nana : baek...akan dipertimbangkan..

kak cat : hehehee..ada gaya org kelantan ke i nih...?
i org penang la...