OMP ( oh my Prada...! )

Salam dan Hallo...


i ni..tak sempat2 nak buat milestone utk  liya...
ntah hape yg busy sgt...
tup2 sok...liya dah sama tinggi ngan i.. (i mean...maybe taller...sbb i kan kiut jer.)
cepat sangat progress dia...huh...

janji liya sehaaat..... (ayat penyelamat...)

eh.
tadi ada idea 4,5 point...

oo...henna...
kak neny belikan i henna baru..
yeay...
tengkiu kak... (senyum lebar2...)


taaadaaaa...!
ini setelah dicontiang... (diconteng..)

point seterusnya..
i dapat msg dari seorang peminat misteri... (misteri la sangaaat....)
dia soh i buat entry pasal masak..
oo maaannn....u should baca my older entry..
i dah ada blog masak2 ok... dah ada lebih 400 entry dah pon...
means..dah ada 400++ resepi dalam tuh..
n ofkos...mesti la i tak masak suma2 tu kan...
alasan yg paling kuat kenapa i tak publish utk tatapan public ialah..
i malas nak edit resepi..
i kopipes jer suddeeeehhhh...
ditambah pulak malas nak amek gambar lepas i masak...

tp i rajin masak okk..
tak caya tanya encik suami...
kadang2 tu dia main taram tababoo jer nama masakan i...
asal kuning jer...masak kalio...
asal ada bau sesame oil jer...masak kung pao...
tak per la..
asalkan perut dia n i happy...

P/S :
ini adalah entry yg meneniba...
because of that...the whole entry takkan ada kena mengena dengan tajuk...
jz i love 'pisau cukur'...
heheheee....

Comments

Anonymous said…
publish la..utk tatapan kawan2 yg tak reti masak..semoga kawan2 pon akan rajin masak bila dah terer masak nnt...
-ika
mila.ibunajihah said…
Salam kenal tuan umah,
thanks 4 commenting at my blog.
i follow u ye, nice blog. Nanti bleh visits each other :)

Popular posts from this blog

Mee udon sup

review : katil baby

Giveaway 14/003