2 tahun

Salam dan Hallo...

6th April 2010...
tup2 dah dua tahun i kat perantaun...

ni entry setahun di Germany...
http://cahya-schatz.blogspot.com/2009/04/1-year.html

Alhamdullillah...
i maseh bercinta dengan encik suami macam dulu2 jugak..


dia mmg menjaga i dengan baek...maka dengan itu...i berjaya menambahkan berat badan i yg selama ni maintain jer takat 45kg...
berat skg...jgn ditanya....
walaupon pada mata kasar...mungkin skg ni muka i lg kiut sket dari dulu (few days before kawen)...
tp hakikatnya... i lg gemok dari dulu (time kawen)..

ok...itu bukanlah satu isi penting yg patut ada dlm entry '2 tahun di germany'...




ofkos...apa yg lebih best ialah...tahun ni ada si bolat2...


bak kata abg izi..
penang + penang = germany
konon2 muka liya mcm org german la eyh...?

hentikan la mimpi indah kamu itu liya oooii...
idung kamu TETAAPP hidung mama....penyek....

at least..ada la sket2 pengalaman di tempat org...
Allah tau yg terbaek...
ntah2 kalau dok kat mesia skg ni...
i still tak reti masak...
or i still dok sebok nak melepak ngan hosmet2 lama dulu...:)

last but not least...

bunga yg i dapat masa i br jer jejak kaki kat epot frankfurt... :)

Comments

ashikin said…
:)nice meeting u...
Jalak Lenteng said…
happy 2nd anniversary..happy besday to matt gak. soo, 2 tahun tuh kejap jer..lps ni brape lame lagi? sempat kot kindergeld sorang lagii..kikkiii
:cahya schatz: said…
ashikin : selamaatt....

jalak : tengkiu...
insya Allah..tunggu liya besar sket.. ada rezeki, ada la.. :)
rubaizah said…
wahh... 2 taun kan... tup tap masa berlalu kan...
..:: WiRdA ::.. said…
hepi seken eniveseri..berseri2 youuu..hahaha
:cahya schatz: said…
baizah n wirda : tengkiu... :)

Popular posts from this blog

Mee udon sup

review : katil baby

Giveaway 14/003