berpatah² kata

salam n hallo...
thanks pada yg mai melawat..
harap u'olz dapat tinggalkan link..senang i nak jengok u'olz blk...
pada those yg tak dak link... letak nama kat 'name/URL'.. and just kosongkan bahagian URL..
tengkiu, süße!

Wednesday, March 24, 2010

tag ~ huruf dan nama

Salam dan Hallo...

1. pikir 3 huruf...random..
2. pikir 3 nama org yg anda kenal yg bermula dengan 3 huruf yg anda pilih td..
3. cerita serba sikit pasal org tu..banyak pon buleyh..

ok...ni tag yg i cipta sendiri...
kan kretip namanya...(kretip nak korek rahsia...jeng3...)

1. K O Z ( siap guna random.org )


2. K - Khairi
   O - Oli
   Z - zalina

owh...kebetulan...insan2 yg perlu i bercerita panjang...

K- khairi
a.k.a. abg azan... a.k.a abg su...
senior i time teknik.. dia azan n ngaji sedap giler...i sgt2 suka...
buleh melekat kat tepi tingkap time dgr azan dia... masa tu tak kenal orgnyer...
dekat2 tgh semester... lalu depan kelas dia.. kak ijat tarek n tunjuk abg khairi kat i... paling tak tahan... 'khairi...ni la peminat hang...'
what...??
i tak pernah teringin nak kenal pon tuan empunya suara tuh...jz sgt2 suka suara dia azan n ngaji...
tapi tak kesah la kan...abg khairi org baik...
lepas scene tu...kami rapat sket2..
abih sekolah.. kami still continue contact2... smp skg...
skg abg su dah kawen ngan kak weeda.. :)

gambar masa konvo i...

O - oli
a.k.a syuk...
adik laki i ...the only adik..
seorang yg suka bercakap manis ngan i...
i love u la...anything for u la...
deep inside...i suka bila dia cakap benda2 mcm tu...
rasa dia sayang i... :)
kami membesar sama2.... bg i...i sanggup wat apa saja utk dia...
mcm dia....sanggup berkorban utk bini2 dia....si turbo dan si jazzy...
menci taww...
clash la mcm ni...!
owh...oli tu nama timangan dia masa kecik... arwah pak caq yg slalu panggey dia nama tu...
kalau tak salah...nama i...jert..
comeeyyyylll~~

Oh My LV....rupanya i tak der gambar ngan darling i...gossshh...

Z - zalina
a.ka. kipaq...
besfren of mine...
besfren i ramai.. tp kipaq among yg paling besfren...
i jaga dia mcm i jaga sedara i...
sanggup anta dari pantai dalam ke gombak ngan keta.. then patah blk ke pantai dalam ngan putra n komuter...
pikir2 balik...eyh..eyh...dah macam boifren-gilfren pon ader...hahahhaa...
n kipaq juga begitu.. apa saja dia ada...tak lokek nak kongsi ngan i...
dia akan transform jd mak bila time i malas nak study..
tp tiba2 jer jadi minah rempit bila beriya2 ajak i kuar ronda2 kl..
eh.pecah rahsia sudaaa....

masa besday i tahun 2005..actually byk gmbr kami dua worang.. tp i suka yg nie..

saya mengetag :
http://warkahbuatbulan.blogspot.com/
http://adik-abang.blogspot.com/
http://notadaripadahatiku.blogspot.com/



p/s : sorry2....i dah siap tag org...tp rupanya i pi save entry nih...hahahhhahahaa...
eh.sori.tak lawak.

2 comments:

CIK NANA said...

see, i carik takde pon entry tag nie mula2!
rupanya dia gi save!
:)
okeh okeh..
will do dis tag!!
;)

..:: WiRdA ::.. said...

haha..buat tag sendiri..
bagus gak..
tu si khairi tu.. aku panggil dia mat..dh depa dok panggil mat.. ya sudah kawin aritu ngan weed.. skrg senyap saja.. buat anak kot..haha