saja2...

Salam dan Hallo...

liya dah makin berani buat aksi2 yg berjaya buat i gigit pipi dia...
kalau ada tak kena...
dia akan tutup mata rapat2...bukak mulut luas2...n jerit guna key E!
sapa tak tau bunyi key E mcmn....tgk citer 'rock'...
just liya tak bunyi eeyyy.....liya bunyi ghaaaaa....ghaaaa....
tp tu masa dia betoi2 tak dak idea nak smpkan message kat i yg dia lapar or dah terkincit even sikit...
hhuuuhuuu...
tak per la...budak baru nak besar...
kalau dia tak nangis langsung kang...i pulak yg nangis..
eh.macam kenal ayat tuh...

i blog walking td...
actually...blog clicking...
rata2 blogger skg letak wishlist kat sidebar...
patutkah i pon buat begitu...?
either memudahkan org nak bg hadiah kat i...
or...setakat buat pelepas syarat i mengidam ituh dan inih...

td...
i balut hadiah utk seorang kenalan yg br bersalin...
1st balut...
i tarik selotep...tup2 wrapper tu terkoyak sket..terus i koyak rabakkan..
huh..
encik suami kata..
'han nak buat elok dah tu...kena sabar sket jer lagi...'
amboi...kopipes nasihat naaammmpaaakkk...
tak per...tak per....
tup2 i tercatok kat depan laptop...
tgk youtube..mcmn nak wrap hadiah yg tak berkotak...
aisey...stended la..time cari mmg tak jumpa...
tabahkan hati sket...mula wrap blk..
teringat dulu... sgt suka n byk idea nak balut hadiah..
siap tlg balut hadiah utk org lain...
kan bonda...? kan..? kan...?

mungkin skg otak dah berkarat sket...

tak lama lg nak easter...
selain dari telur2 yg warna warni...
kat kedai2 n supermarket2 suma dah penuh ngan aksesori buat kuih n kek...
ishk...gatai tangan kiri la..
bukan tangan kiri i...tangan kiri encik suami...
hahahhaaa...

ouh...pengumuman....
i dah start jual pam medela...
kat jerman dah ada rega...
sila refer kat mygi --> http://malaysia-germany.com/

utk mereka2 yg di malaysia...
pon buleh order...
sila email utk sebarang pertanyaan...
blog still under construction.... :P

Comments

Anonymous said…
cepat la launch blog kedai medela.senang org nak refer.

Popular posts from this blog

Mee udon sup

review : katil baby

Giveaway 14/003