gossip mode

Salam dan Hallo...

ok nyah...
harini mak ada mood nak gossip k..
ada few gossip yg mak nak gossipkan..
penggossip2 sekalian...jgn terlampau teruja...
sbb mungkin gossip2 nih tak dek kena mengena ngan uolz...
tp kalau terasa... diam2 suda...

gossip pertama..
jam menunjukkan pukul 11 mlm..
mak tak sehat dah 2 hari nyah...
batuk n saket tekak...
ni la susah dok negara 4 musim nih.
badan br nak adjust ngan winter...dah nak tukar musim pulak...
mak tak suka taw...

gossip kedua..
bila tak sehat...
mula la rasa nak melingkar dlm selimut..
tp nama pon dah jd MAK skg..
tak der maknanya..
br tarik selimut..budak tecit tuh ek-ek2...
belum tutup mata lg...dia dah bg pantun 4 kerat...
eek..ekk..uuk..bbuuoooo..
eekk.waa...waa...
(pantun version liya)

gossip ketiga..
td i tetiba pegi browse satu account fesbuk nih..
org empunya akaun tu..tak der kena mengena ngan i... tp ada kena mengena ngan org yg ada kena mengena ngan i...
tak la curious sgt pasal dia.. tp i buleh pi klik 'older posts'.. smp la ke past few years..
kenapa terjadi begitu..?
ofkos la sbb dia bukan fren i...
so..i kena la go one by one dia punya post..so that i buleh menyelinap masuk album dia...
kesudahannya..
i migrain...(buat2 migrain)
bertambah meluat pulak..
eh. apahal i nak meluat2 pulak kan...? jeng3...

pada org itu...buleh tlg 'match'kan elok2 pakaian u dari atas smp bawah...??
tak semestinya kena pakai baju brand a|x br org nak kata sttaaiilll...

sorry la.. disebabkan cara kita kenal tak brapa nak elok... maka dgn itu, u berjaya mengjengkelkan i hanya dgn status 'rinduunnyyyaaa....'

Oh My Gucci....!
tak kuasa mak nak layan ko nyah...
tp dlm tak layan pon...habih jugak la semua folder yg i buleh bukak..i tgk gmbr u...
ouh...mulut i ni kadang2 buleh layan ringan nyer jugak...
tp i tak nak kutuk u over2 dalam blog i yg indah permai ni....
memandangkan i dah buang masa pi browse fesbuk u..pastu buat pulak entry luahan perasaan nih..
i rasa better i tido awal mlm ni...
chooww....

migrain tetiba..

Comments

mama said…
hahahaha i tau u skodeng fesbuk sapa ..
iu rf said…
mm..
sampai migrain2 ni..
berat kes ni..he he
ummiluqman@azma said…
maknye rehat banyak2..dah lupakan stori mori dlm fesbuk tu kasi pening je :) liya makin comey la bila nk dtg abu dhabi
Ajzie said…
kekasih lama ker cahya? wink wink... heheheh
zue said…
x kuasa mak nak intai2 fb org.
CikTIe said…
"i pun rasanya nak tumpang migrain dgn u juga la... kalau org yg di maksudkan ada kena tempias jg dgn i...."
:cahya schatz: said…
mama : well...well..well...i jz kurius.. :|

kak iu : berat tak berat sgt la... berat lg angkat liya.. huhuuu..

ummiluqman : ha ah...tu la..kasik pening jerk..tp dah namanya gossip kan...mak terpaksa la...
tengkiu... ada gak dlm plan..tp kasi liya buleh jalan dulu kot br pi abu zhobi..buleh lawan lari ngan kak ecah dia.. :)

kak ajzie : kalau ex...mksdnya ada kaitan ngan i...ni tak der kaitan ngan i..jeng3 lg skali..

zue : ntah la nyah..maybe mak terlampau ikutkan perasaan kot...eh.

cik tie : bak kata mama..tak yah la tumpang migrain..tak berbaloi...

Popular posts from this blog

Mee udon sup

review : katil baby

Giveaway 14/003