Award ~ beautiful blogger

Salam dan Hallo...

1. Thank and link the person that gave you the award.
2. Pass this award to 15 other bloggers you've recently discovered and think are fantastic:
3. Contact them and tell them that they've won the award.
4. State 7 things about yourself:


1. danke schön irmawati omar...

2. 15 eyh...? apesal tak letak 51 terus...??
http://notadaripadahatiku.blogspot.com/
http://seliparlaila.blogspot.com/
http://w0rld0fmin3.blogspot.com/
http://warkahbuatbulan.blogspot.com/
http://myangels-love.blogspot.com/
http://rubaizah.blogspot.com/
http://dailyclickclicks.wordpress.com/
http://alifetowalk.blogspot.com/
http://whensheblogs.blogspot.com/
http://ceriterachentaku.blogspot.com/
http://ceriterakasih.blogspot.com/


3. ishk...baeklah....

4. 7 thingy
  1. jual pam susu especially medela n barang2 keperluan asas baby n mak2 yg mengandung n ada anak kecik..
  2. lately kerap senggugut...eyh...sembelit...
  3. dapur i tgh berkecah since last week.... kesahnyer...liya dah makin pandai dibawak bersembang... i dok asyik sgt layan dia... jd terlupa yg i ni kena jugak basuh pinggan mangkuk kat dapur tu.. huhh...
  4. terasa makin kurang pandai sejak dok kat bumi german nih...
  5. seriiiuussss....i love organizer.. kotak2... partitions... racks...dividers...
  6. dok berkira2 nak buat kenduri kawen i all over again...part akad nikah tak yah dah...
  7. i HEART travel...tapi...
  8. i ingatkan...
eyh...dah 8 pulak...so kasi ayat tu tergantung menunjukkan kata i tak sangka dah i dah berjaya bg 7 point..
padahaaaallll....masa mula2 amek award....mcm tak der idea...
hahahhaa..
buleh percaya ker i tak der idea....?
:))

Comments

:: butterfly :: said…
nak buat kenduri kawen yg mkn2 je ke yg besanding skali? kalau dah ade tarikhnye ajk la i ngan hasben skali sebagai pasangan jemputan yeh.


hurm, kali ni nk pakai kaler ijau pucuk pisang....*berangan* :P

Popular posts from this blog

Mee udon sup

review : katil baby

Giveaway 14/003