tiga...three....drei...

Salam dan Hallo...



yee haaa...
Alhamdullillah...liya dah 3 bolan... :)


layankan aje...

Comments

hehe..liya dah boleh bagi reaction..tak sabau la nak tunggu habis exam..pastu nak terus gi lawat =]
rubaizah said…
sweeettt.. aku baru2 ni amik video amirul dok menjerit sbb aku tgh potong kuku dia... tp kamrea ada kat adik aku la plak..
:: butterfly :: said…
amboii cik liya...makin tembam pipi.. geram!!
:cahya schatz: said…
ahmad : focus on ur study dulu..
liya setia menanti...ewwaaahhh..

rubaizah : aku amek video tu ngan phone..beriya la convert ke file avi pulak..tp still gelap...

puan kepompong butterfly : a-ah..liya dah besar...makngah dah dapat teropong baru ker..? nnt amek gmbr liya yer... :D

ezzeline : danke liebling... :D
Lady Dyla said…
alahai.. chumelnye...
Geram tgk pipi dia...
Yantie said…
gotcha back...hehe
dah add cahya schatz dalam bloglist...hehe..boolat sungguh pipi liya..macam nak cubit2 tapi tgn tak sampai
:cahya schatz: said…
dyla : tengkiu dyla..

yantie : tak pa..mcm aku kata kat rubaizah...nnt aku blk,kita reunion.. (konon2 aku soksekians la..)

Popular posts from this blog

Mee udon sup

review : katil baby

Giveaway 14/003