berpatah² kata

salam n hallo...
thanks pada yg mai melawat..
harap u'olz dapat tinggalkan link..senang i nak jengok u'olz blk...
pada those yg tak dak link... letak nama kat 'name/URL'.. and just kosongkan bahagian URL..
tengkiu, süße!

Tuesday, January 26, 2010

tiga...three....drei...

Salam dan Hallo...



yee haaa...
Alhamdullillah...liya dah 3 bolan... :)


layankan aje...

8 comments:

Ahmad bin Ariffin said...

hehe..liya dah boleh bagi reaction..tak sabau la nak tunggu habis exam..pastu nak terus gi lawat =]

rubaizah said...

sweeettt.. aku baru2 ni amik video amirul dok menjerit sbb aku tgh potong kuku dia... tp kamrea ada kat adik aku la plak..

:: butterfly :: said...

amboii cik liya...makin tembam pipi.. geram!!

Ezzeline said...

chomel

:cahya schatz: said...

ahmad : focus on ur study dulu..
liya setia menanti...ewwaaahhh..

rubaizah : aku amek video tu ngan phone..beriya la convert ke file avi pulak..tp still gelap...

puan kepompong butterfly : a-ah..liya dah besar...makngah dah dapat teropong baru ker..? nnt amek gmbr liya yer... :D

ezzeline : danke liebling... :D

Lady Dyla said...

alahai.. chumelnye...
Geram tgk pipi dia...

Yantie said...

gotcha back...hehe
dah add cahya schatz dalam bloglist...hehe..boolat sungguh pipi liya..macam nak cubit2 tapi tgn tak sampai

:cahya schatz: said...

dyla : tengkiu dyla..

yantie : tak pa..mcm aku kata kat rubaizah...nnt aku blk,kita reunion.. (konon2 aku soksekians la..)