Jawapan utk kemusykilan Aisyah Humayrah....

kepada Aisyah Humayrah...

happy 11th birthmonth.... :)

disini maklong sertakan beberapa gambar utk tatapan Aisyah Humayrah...




hehehhehee....

nanti Humayrah ngan baby maklong akan jadi ala² ostronot mcm dlm gmbr² tu la......

tak leh dah Humayrah nak ngelat dari duduk dlm car seat or stroller...

tapi...comel kan...??

maklong ngan paklong tunggu Humayrah, abah n mama datang sini k... :D

Comments

:: butterfly :: said…
mule2 tgk xterpk ostronot....apsal mcm robocop je ni???? hehehe huh xsabar nak tunggu ambek gambar 2 org ostronot jr. nnt hehehehe

p/s: mama dia xyah pakai cni kan????!! :B

mintak kebenaran nak buat link ke sini utk kawan2 menikmati gambar2 ostronot :)
:cahya schatz: said…
:)
mama pakai lebih kurang mcm ni gak aaa...jz tak der la sebijik mcm ostronot.. sbb jacket ngan suar tak bersambung...
tp mmg akan terasa mcm robocop...sbb baju berlapis2 dan stokin tebal...

Popular posts from this blog

Mee udon sup

review : katil baby

Giveaway 14/003