part 2 - kelas ibu mengandung...

Salam dan Hallo...

ni kes nak kena rewind² ingatan nih...
cahya lomah sket sebonar eh...

17 ribulan check up...then 18 ribulan, jumaat...
like usual...aktiviti petang jumaat ialah ke kelas ibu mengandung kat hospital...
n kali ni...last...

setelah sekian kali asyik datang lambat 10 minit...kalini...kami awal...
sbb buleh datang awal ialah 18ribulan tuh.. encik suami standby kat rumah... projek dah siap...

frau Woods bagi pokok bunga as cenderahati....suka...!!


cantek kan...? :)
tp rasanya pokok ni hidup kejap saja...
standard la dah nak masuk musim sejuk ni..jarang ada pokok yg buleh survive...

hoh..teringat pokok ketumbar ngan pokok cili yg cahya tanam kat balkon...
naik subur jer...
tp bukan pokok ketumbar ngan cili...rumput yg naik... konpius 8saat...

blk dari kelas ritu... tumpang keta Frau Woods... mmg dia duduk dekat area sini pon...
cadang2 time dah abih kelas tu... nak amek gmbr ramai2... tp sbb dah lewat... n encik suami still tak bukak posa... so cahya pon dah terlupa bab nak amek gmbr....

ouh...cahya kata nak buat entry pasal senaman² yg cahya blaja kat kelas ibu mengandung nih kan...
nnt la... cahya tgh buat gmbr dia... nnt senang tuan² dan puan² nak paham...
urutan² tu utk senangkan pernafasan....
bukannya dia ajar cara nak bernafas time teran tuh...
tp lebih pada utk relax kan diri...
blh di'apply' oleh sapa2 even tak mengandung pon...
tunggu entry senaman pernafasan k....

Comments

Popular posts from this blog

Mee udon sup

Giveaway 14/003

nasi arab - pes yemeni mendhi PROMO