berpatah² kata

salam n hallo...
thanks pada yg mai melawat..
harap u'olz dapat tinggalkan link..senang i nak jengok u'olz blk...
pada those yg tak dak link... letak nama kat 'name/URL'.. and just kosongkan bahagian URL..
tengkiu, süße!

Monday, September 7, 2009

happy 1 year



Selamat 1 tahun di bumi Deutschland utk abg zul, kak neny, nabiha n nabila...
:D

niat di hati nak buat cupcake...

niat di hati nak masakkan lauk berbuka...

niat di hati nak anta jambak bunga ros...

namun...

last²....org termampu buat kad ni jer di kala pukul 3pg... :)

selamat 1 tahun yer...

dari matt, liza n baby dlm perot...

thanks n sorry for everything... :D

2 comments:

Neny said...

eh..eh...tq!!!!

Tak sangka liza boleh ingat tarikh first day kitorg sampai mesia. Sgt terharu!!!

Terima kasih atas jasa baik dan budi pekerti menumpangkan kami masa mula2 sampai dan byk membantu sehingga skrg. X yah la cupcake ke, bunga ros ke, lauk buka ke...u n mat are already very good friends. We are blessed to meet you! Alhamdulilah.

:cahya schatz: said...

musti la ingat...haritu kan dah buat tag pasal akak...
dah letak gmbr masa 1st day smp..