berpatah² kata

salam n hallo...
thanks pada yg mai melawat..
harap u'olz dapat tinggalkan link..senang i nak jengok u'olz blk...
pada those yg tak dak link... letak nama kat 'name/URL'.. and just kosongkan bahagian URL..
tengkiu, süße!

Thursday, September 10, 2009

33 weeks...

waaahh...
dah 33weeks...
Alhamdullillah...i am getting better day by day..
dah tak der pitam² laie...
maybe sebab cuaca dah makin sejuk...

and...
takat ni...perut cahya dah makin membesar...
bermakna baby membesar dengan sehat dan kuat bagai juara...
Alhamdullillah cahya tak der masalah bengkak kaki or baby sonsang or apa² yg tak brapa nak normal...

8hb ritu, hebamme datang rumah utk kali ke2...
1st time haritu dia bg checklist utk barang baby..
this time dia bagi checklist utk barang² yg cahya nak kena prepare masa nak pi hospital...
cahya n encik suami dah makin selesa ngan hebamme yg datang rumah ni...
nama dia Frau Christiane Erles (Frau = Puan)
every soalan yg kami tanya...dia jawab detail dan tak meleret...
Frau Erles kata...masuk minggu ke 36, dia recommend cahya buat akulpunture kat hospital...
n dia bg jugak list of ubat utk hemopathi...

Esok hari jumaat...
minggu 2nd last utk kursus ibu mengandung... :)
nnt cahya letak entry pasal senaman² yg cahya blaja...

itu saja laporan hari ini..
dah pukul doblas malam...
nak tido dah... :)

No comments: