mood

cahya tgh mood baik sekarang...

tgh cari mood yg baik² utk elakkan anasir² tak elok...



cahya tringin nak bercucuk tanam....

ada sapa² nak sponsor pasu...??



pastu...cahya gian nak buat art...

skg dok buat scrap book utk nabiha n nabila.. :D



lagi...cahya rasa tringin nak menjahit...

ada sapa² nak sponsor mesin jahit...??

:D
(..senyum lebar²..)

Comments

rubaizah said…
aku lak dlm mood blur... uhuh...
cahya said…
Rubaizah :

jgn blur²...
sebelum baby kuar..
kita kena memotivasikan diri kita...
ceria² selalu n buat aktiviti yg kita suka...
supaya bila baby keluar...dia juga akan ceria dan sehat... :D

~mmg mood tgh termotivasi... kekekeke...
yumyum said…
hehehe
i was exactly like u during my pregnancy, sukaa sgt nak buat itu ini - mostly crafts . siap dah pegi beli stuffs for scrapbooking. last2 tergendala camtu jek bila baby lahir. n sewing pun sama, bawak balik mesin tu hantar repair since 6 month preggie lagi, tangguh punya tangguh baby dah 6 month baru gerak sewing project. thats like 1 year! ekekeke sabo jela
nway its true, just be happy n enjoy ur pregnancy , once bb dah kuar RINDU dengan gile dengan the whole 9 months self pampering tau!
sorry dah macam entry pulak dekat comment box ni. haha
take care~~~
(n that means u too cik kiah! hehe)
Ms J said…
suh je cik mat blikan mesin jahit....sane kn murah2...berbaloi....
:cahya schatz: said…
yumyum : aku mungkin tak tertangguh sbb aku mmg hari² pon dok melangut jer kat rumah.... kekekkeee....
nak masak²...tak larat...asyik nak pitam jer kat dapur...
so aku buat aktiviti lepak² la...
dan paling mudah ialah...dok depan laptop.... :P

joely : cik matt mmg nak belikan lepas aku bersalin....aku yg tak reti nak sabar... :P
tp kat sini tak der la murah pon..
yg simple² pon...kalau convert...dah dpt yg canggih² kat mesia..

Popular posts from this blog

Mee udon sup

review : katil baby

Giveaway 14/003