gambar ibu mengandung...


haaa...kata nak tgk gmbr ibu mengandung, kan...?
ini jer gambar yg ada...
yg lain suma focus kat muka ibu saja...tak der part perut....huhuuu....


haaa....hamek lg...pandangan sisi pulak... :P
sebenarnya gambar ni cahya amek time lepas pengsan...sbb tu nmpk muka serabut jer tuh...

memandangkan cahya dah tempek gmbr cun kat sini...
jgn pulak ada yg amek buat tiup2 atas asap pulak...kot2 ada yg nak berseri mcm cahya... tett! :P

Comments

Nurul said…
liza ..rindu la time preggy
Luahan hatiku.... said…
alaaa... tomei2nya.. ibu mengandung....-woody-
rubaizah said…
aik... dah baper week? kecik nyer perut... dan scan baby baper weight?
cahya said…
kak nurul : bila masa tu dah lepas..mmg kita akan rindu...nnt haris dah besar sket...mesti rindu bau baby... :)

yaya : ko ada blog ke weyh...?

rubaizah : harini masuk 30weeks.. :)
berat baby 1kg...doktor kata suma normal jz perut aku yg nmpk sgt comel... :P
Ms J said…
liza...i think my tummy is double than urs...anak no 2..ms anak 1st dulu....sama la cam ko...kecik jer perut..comel jer...skang...haaa..smlm hubby aku pon terkejut tgk perut dh besar...huhuhu...slama ni xprasan la tu..dok ngadap kompite jer keje nye...
:cahya schatz: said…
joely : suma org pon kata perut aku kecik..tp memandangkan baby sgt sehat dan tak der problem apa²... alhamdullillah la...
perut kecik pun buat aku termengah² buat kerja...plus asyik nak pitam...kalau besar mcmn pulak... :P
azreen1006 said…
ini puan Nur cahaya yg sama yg add dlm FB kan? ehehe rakan farmville :p..

usyar2.. baru pasan.. eh wife encik matt rupanya.. salam kenalan .. hihihi.. lama dah nk say hi.. tak tersay hi eheheh :p
:cahya schatz: said…
:)
iye...saya adalah org yg dlm FB itu...
dan benar,saya isteri encik matt..

rasa²nya lg ramai budak soksek dlm list fren cahya dari dlm list fren matt..
huuuuhhhuuu....

oleh yg demikian...saya mengisytiharkan saya adalah adalah 'teman tapi mesra soksekians'....

Popular posts from this blog

Mee udon sup

Giveaway 14/003

nasi arab - pes yemeni mendhi PROMO