Darah manis...

Tetiba rasa darah cahya time mengandung menjadi manis...

Semalam....
kena gigit ngan semut yg buleh terbang tu...
dia kiss kat mata...
merah la jugak kat bahagian bawah mata kanan...


Harini....
kena sengat ngan lebah yg tengah landing² kat tilam...
dia kiss kat bawah buku lali...
bengkak la jugak seround....

kesimpulan...
--darah manis--

Comments

Jalak Lenteng said…
oo camni ni baru le darah manis ye?sebab semut n lebah memah suka manis2. aku kalo masuk kebun, nyamuk suka gigit aku sampai bengkak2, org lain tak kene plak.makcik2 aku cakap aku berdarah manis..aku pon xsure nyamuk suka darah manis gak ke?
CikTie said…
mamanya berdarah manis ke... ataupun semut dan lebah tu berlainan jantina dengan baby. Kalau baby tu girl, semut & lebah tu yg mesti jantan... so mama jaga2...dlm perut pun dah ada yg nak takle baby tu! he!he!
cahya said…
jalak : wooo....kalau nyamuk...jarang mengenal darah manis or tak...sbb darah mmg makanan dia...
so kena check blk la either darah ko manis or tak... :P

kak ti : ohhooo.....kira baby ni hot stuff ler....hantaran mahai nih... :D

Popular posts from this blog

Mee udon sup

review : katil baby

Giveaway 14/003