berpatah² kata

salam n hallo...
thanks pada yg mai melawat..
harap u'olz dapat tinggalkan link..senang i nak jengok u'olz blk...
pada those yg tak dak link... letak nama kat 'name/URL'.. and just kosongkan bahagian URL..
tengkiu, süße!

Wednesday, June 3, 2009

Malaysia oh Malaysia

salam...
cahya baru ada mood nak berblog..
bahang angin malaysia dok melekat kat kulit laie..huh...rindu.... :(

skg ni dok adjust time tido n aktiviti..
rasa2 macam dah buleh rasa baby dok gerak2 dlm perut...
aisey...terus rasa lapar pulak..jap eyh...








hurm..back to the routine..
bila lapar...makan roti ngan nuttella..
tak macam kat msia..
blh bantai roti canai...or nasik lemak...semedang dok terhidang atas meja smp tengahari...
skg pukul 1052am.. cahya still dok bercangak2...tak tau nak buat apa..
harini encik suami mula kerja...
kami smp jerman subuh 1 jun..genap sebulan kat msia, bumi terchenta..

cahya baru lepas load gmbr kat msia di facebook...
esok2 baru citer2 pasal malaysia kat blog k...

memang best even sat ja..

n berat badan cahya dah naik dekat 4 kilo dlm masa sebulan...
(encik suami tak terkecuali even dia cuba mengesahkan timbang tu salah scale... :P )

5 comments:

cahya said...

gambar ni...pasal apa...? tu mesti marah tak muat dah nak share satu sofa tu...adakah cik abang yg membesar @ u...! he!he!

cahya said...

kak ti.. i lg rindu kat family.. :(

CikTie said...

hai, cik! rindulah pulok!!!

ultramama said...

Salam.Ooo dah balik German ye.Take care!

cahya said...

photographer kata nak test amek gmbr..soh kami dua2 posing mcmn pun tak pa...so itu la resultnya... :P