kisah syuk


ini kerja adik saya yg bernama mohd syukri a.k.a syuk kat frenster dia...
sangat sayang pada dia...mungkin lebih banyak dari dia sayang saya...
kami membesar sama2..
dia sangat gila2....dan masih single mingle walaupun sudah mempunyai dua bini iaitu cik turbo dan cik jazzy...
hohoooo..

di sini saya ceewee kan beberapa gambar adik saya yang best itu...

lihatlah kesungguhan mereka...walaupun hanya menyanyikan lagu duet mawi dan m.nasir.. namun mereka menjiwainya dengan sungguh baek...

ini pula...gambar adik saya dari sisi kanan... di waktu ini dia sengaja mengembungkan perutnya dengan angin... sebenarnya dia tidaklah sesihat ini...

dan gambar ini sengaja di blurkan utk kepuasan hati sesetengah pihak...

akhir sekali...ini antara gambar adik dan adik2 ipar saya sedang bermain wii boxing...
mereka sangat bersemangat sukan...

sila amek perhatian :
lekukan di perut adik saya adalah disebabkan angin dan bukan kerana perutnya yg tak sempat nak tarik nafas ketika gmbr ini diambil...

kesimpulannya :

adik saya best...
sekian.

Comments

~~**ExYrA**~~ said…
hehhhe.kami kenai dia...masa p kem btn kt kulim tahun 1999
Anonymous said…
nota tambahan: anak-anak saudaranya juga sangat sayang kepadanya, terutama apabila di bawa berjalan dengan cik turbo (sebab belum ada cik jazzy pada masa itu) dan juga apa dibelanja McDonald.
-anak sedara
cahya said…
huhuuuu....bab tu jer yg buat anak2 buah sayang..??
Anonymous said…
from amira.. no makcik, we love his belly as well esp when we hug him ..no ..just kidding, of course we love him because he is the only paksu we have..
CikTie said…
he!he! mama...salam dua benua lah katakan...
mama said…
tu lah ti.. kalau tgk gambar sebelah tu, puzzle sebab sorang nampak mcm nyanyi dondang sayang, hak sorang lagi tu mcm nyanyi lagu rock..
CikTie said…
eh!eh! bersemangat sungguh kedua2 adikku itu. Tu baru nyanyikan lagu mawi & mnasir. Cuba bagi lagu "I like to move it" dlm filem madagascar tu..ok tak
syukwitthebest said…
i luv u too three n 4 n infinite
syukwitthebest said…
huh... ada unsur mengata nmpaknya..
mama said…
hehehe i love you too ..
Anonymous said…
putri-nuur, memang sweet.. sebab diselikan dengan rasa kasih sayang, rindu dendam yg teramat.. mmg dia org dua org ni rapat.. kita org panggil dia org ni fasa kedua.. kerana jarak dari kelumpuk pertama agak jauh ..
cahya said…
N also rapat jugak ngan kelompok pertama...kiranya..kalau bergabung lima2 org...ustaz hasan ngan cikgu jamaliah geleng kepala gak la... :P

kira time berkumpul tu..anak2 suma tolak tepi aa...bg mak2 ngan paksu langgah gelak puas2 dulu....hohooo...

P/s: anak2 sedara : plz take note...
Anonymous said…
missed those moments.. ingat tak gambar yg last sekali kita ambik atas sofa depan tv? ...i think ada dlm phone lama i kot..

-- mama
cahya said…
ha ah...still ingat..
n time tu i landing atas suma2 org... ;)

nnt i load gmbr tu dlm blog...
Anonymous said…
syuk? :-? Hes a good friend..manja n merap sgt! Tapi i laik! :) -CT- (cewah!nk ada jugak)

Popular posts from this blog

Mee udon sup

Giveaway 14/003

nasi arab - pes yemeni mendhi PROMO