berpatah² kata

salam n hallo...
thanks pada yg mai melawat..
harap u'olz dapat tinggalkan link..senang i nak jengok u'olz blk...
pada those yg tak dak link... letak nama kat 'name/URL'.. and just kosongkan bahagian URL..
tengkiu, süße!

Tuesday, April 14, 2009

hormon yang tidak setabil

emosi dan keadaan cahya sgt tak setabil lately...
perut rasa uneasy...
n itulah alasan paling kukuh utk menjawab kenapa cahya tak hapdet blog...

mula dari bday encik suami...
dia teringin nak makan pizza sempena bday dia...
cahya dah cakap....cahya tak leh makan cheese...
tp disebabkan b4 this...cahya slalu pesan lasagna skali ngan pizza tuh...
encik suami buat sweet pi beli lasagna skali...

smp jer delivery pizza tuh...
tekak cahya dah kembang...
encik suami nyanyi lagu bday sorang2...alahai....kesiannya...

cahya cuba pulunkan diri utk duduk kat meja makan...
nyanyi lagu bday ngan encik suami...
encik suami mntk cahya makan ngan dia...
tekak makin mengembang dah time tuh...

lepas gigit sikit pizza...
encik suami bukak lasagna...
erk.... rasa mcm terus nak tukar jd hulk...!
makan sesudu...

tarik napas kejap...

tak dapek den nak nulong la wwweeeeeyyyhhhh....
nasib baik tak tersembur kat meja makan jugak okkkk...
kira sempat beradab sopan laie...
muntah...muntah....muntah....smp lembik...
n mlm tu dah terpikir nak tido kat dlm bathtub jer.... :(
serius...!

lepas2 pada hari bday tuh...
cahya still kuar2....jenjalan...pegi rumah kak neny...pegi rumah achik...
blk jer...mesti perut meragam....n terus baring...

n....
encik suami langsung tak leh abaikan cahya...
kalau dia abaikan jugak....cahya akan rasa sangat sedih....nak nangis...
hurm...anak pompuan kot....sensitip semacam jer...
dengar lagu my baby you by marc anthony pun blh bergenang airmata....

Ya Allah...kuatkan la hati cahya.... :(

3 comments:

Ummu Ainaa said...

be strong, mommy! chayyok2..gambate ne!

Ezzeline said...

ini bukan sensetip..nie manja namanya...:D

:cahya schatz: said...

didie : danke...tgh kuatkan semangat la nih...tp dah happy skg...dah buleh makan berat2 sket...

ezzeline : tak sempat nak manja2 lor.. asik lompat kijang ke toilet jer..