daku mahu ini....SECRET RECIPE

well kengkawan...
sila amek perhatian...
daku tgh membilang hari utk pulang ke malaysia, tanah tumpah darahku...
lately...sangat teringat pada hidangan tgh hari ku waktu kerja dulu...
bukan sbb nak makan mahal...tp sbb kena makan sorang2....
so kalau pi mapley...org tgk semacam jer...
depa berpikir...
'kesian awek cun ni...makan lunch sorang2...'

soo! bg mengelakkan lebih ramai berpikiran mcm tu...
cahya kerap lunch kat tempat mcm secret recipe...

makanan waktu lapar...
kalau tak lapar sgt...
cahya makan nih...
atau pun tom yam kung...

daaaaannn....ayor...tanpa ragu2 mesti... green apple kasturi...sllluuurrppp...



korang jgn risooo.....cahya takkan order semua2 skali harung...
tp kalau skali time lunch...n skali lg time minum petang....cahya oret jeee...
kah kah kahh.....

Comments

mama said…
alahai.. apalah nak susah susah gi secret recipe tu.. gi jer che matt secret recipe..
p/s yg panjang list ni, baby ker mama dia yg mengada ni??
Ezzeline said…
green apple kasturi is your fav rite:D
Neny said…
wuuu...secret recipe!!!! I jeles! Tolong mknkan utk i secret recipe chocolate banana kay....
Miss F said…
wawawaa.. hebat tol kak liza nye list..
xterkira dah nie.. hehhe..
cahya said…
hahahha...itu baru dari satu tempat...
tak buat list yg nak makan kat tempat lain lg...
pasembor saja..nak dari 3 tmpt...
pastu nasi campur...teringin dari 4,5tempat...
:P
amppoonn...

Popular posts from this blog

Mee udon sup

review : katil baby

Giveaway 14/003