Alles gute zum geburtstag sayang...


Zum Geburtstag viel Glück..
zum Geburtstag viel Glück..
Zum Geburtstag meine liebling,Mohd Razif Abd Mokhti..
zum Geburtstag viel Glück...

Allah selamatkan kamu..
Allah selamatkan kamu..
Allah selamatkan Mohd Razif Abd Mokhti..
Allah selamatkan kamu..

:)

happy birthay, abang...
semoga panjang umur...murah rezeki dan dirahmati Allah selalu...
n...semoga plan dan azam abang akan terlaksana dan diberkati Allah...

sorry sebab tak der suprise or any makan2 for this year....InsyaAllah..tahun depan, kalau umur panjang dan dimurahkan rezeki han...han buat something utk abg k... :)

love you so very strong like i always do...
*hugs n kisses*

tambahan :
tak lupa jugak saya ucapkan happy besday utk kembar encik suami, Mohd Ridzuan Abd Mokhti... semoga sentiasa bahagia ngan family terchenta dan berjaya dalam idup... :)

Aminn....

Selamat Ulang Tahun Sayang by Imran Ajmain

Yang tulus ikhlas
Ingin sekali sekala dirinya dibalas
Walau hanya dengan dakapan di angin lalu

Yang selalu memberi
Ingin sekali sekala jadi penerima
Cukup dengan salam dan manis doa

Aku ingin kau merasakan hebatnya cinta
Dan leburkan saja serpihan calar derita

Selamat ulang tahun sayang
Kini kau bersayap, pergilah terbang
Rentaslah langit cita cita mu
Harap nanti kita ‘kan bertemu

Selamat ulang tahun sayang
Janganlah engkau tak terbang pulang
Ku nanti penuh kerinduan
Selamat tinggal, selamat jalan

Aku hanya inginkan engkau setia
Kerana setia yang mencipta bahagiamu

Comments

Liza,
Happy Bday utk Mat & twin bro dia jugak..
Semoga panjang umur selalu, dimurahkan rezeki dan berbahagia sokmo dunia dan akhirat :D Sungguh terasa nak tengok anak Duan. Upload la pic anak menakan ko ituw.

Popular posts from this blog

Mee udon sup

Giveaway 14/003

nasi arab - pes yemeni mendhi PROMO