huh....

lately blog ini jd blog tumpuan pulak...hohooo.
mana pi resepi2...?
mana pi gmbr2...?
ahhaa...jawapannya ialah...cahya tak masuk dapur...so tak der la resepi baru...
diterimakah...?
dan disebabkan lemau....cahya dah malas nak edit n load gmbr baru kat 3rd eye...

skg ni....sebuk baca pasal pregnancy n baby...( konon2 la...last baca ialah last week.. :P )
alhamdullillah takat nih...baby membesar dgn baik..papa pun maintain cool mcm biasa... (kenapa tetiba puji papa nih...)

dah 2hari cahya tak muntah2...smp la kelmarin..mula muntah blk..
br jer bercita2 nak kerjakan nasik n ulam sambal belacan...
baby mama nih...kasik la can...
tak per2...Allah dah bg rezeki lain utk baby mama...
kita dah ada tiket blk msia...!!
yeay...yeay...
n rezeki utk baby jugak...kita dapat tiket yg sangat murah...naik MAS pulak tu...direct smp msia....tak yah transit2...
syukur Alhamdullillah...
tetiba mama rasa nak buat suma benda....kuar cari souvenir utk family la...nak kemas rumah la..nak masak2 la...huh...
(maksudnya mama saja2 nak tambahkan aktiviti mama ngan baby...hehehe...tp last2...mama baring jer kat sofa...main facebook... :P)

apa lg mama nak cerita nih..td mcm byk idea...
mmm....

mmmm....

mm....hah!
mama dah buat senarai nak makan apa kat msia...n mama dah luahkan hasrat hati mama kat papa, mak tok n besfren2 mama...
depa kata on..! :D

ok la...mama nak set up blog baru kita nih...kasik canggih sket :)
eyh jap...lg satu...mama dok cari nama terbaik utk anak mama jugak... :)
be good ye sayang...nnt dah kuar dari perut mama...tak merasa dah makanan yg mama kunyah utk baby...hehhee... :)

Comments

Popular posts from this blog

Mee udon sup

Giveaway 14/003

nasi arab - pes yemeni mendhi PROMO